Vill studera
Fristående kurser – oftast till för dig som arbetar inom något av våra fält och vill fördjupa dig inom ett område.
Kandidatprogram – en treårig utbildning där du inte behöver ha pluggat på högskola eller universitet innan.
Magister- och masterprogram – riktar sig till dig som har en utbildning sedan tidigare och bygger oftast på att du har varit aktiv inom fältet efter examen.
Forskarutbildning – SKH har tillstånd att utfärda konstnärlig examen på forskarnivå i konstnärliga praktiker, och erbjuder forskarutbildning i ämnet performativa och mediala praktiker.
Kulturskoleklivet – riktar sig till dig som arbetar inom kulturskolan och vill vidareutbilda dig inom något område.
Uppdragsutbildning – skräddarsydd utbildning för dig som vill erbjuda kompetensutveckling för din personal inom cirkus, dans, danspedagogik, koreografi, media, opera eller scen.
Anmälan och antagning
Här får du veta vad du som sökande behöver tänka på när du söker en utbildning hos oss. För fullständig information, läs på utbildningssidan för den utbildning du vill söka.
Behörighet
Du måste visa att du är behörig till den utbildning du söker. Behörighet innebär att du har rätt kunskapsnivå för att kunna klara av utbildningen.
Avgifter och stipendier
Om du inte är svensk medborgare behöver du i vissa fall betala en anmälningsavgift i samband med att du söker en utbildning. Som antagen betalar du studieavgift för varje termin.
Reell kompetens
Så här bedömer Stockholms konstnärliga högskola reell kompetens och begäran om undantag för program och kurser.
Kontakta oss
Här finns telefonnummer, adress med mera till oss samt information om fakturering och e-faktura och hur du beställer ett arbetsgivarintyg från oss.
Utbildningskatalog
Beställ eller ladda ner Stockholms konstnärliga högskolas utbildningskatalog.